Boligpolitik

Huslejereguleringsloven har intet godt gjort (2023)
Vi bliver nødt til at afregulere boligmarkedet med det samme. Det inkluderer også at fjerne loftet for, hvor meget man må tage i leje – den såkaldte huslejereguleringslov. Selvom det ikke intuitivt lyder som noget, der vil være til gavn for lejerne, så er tilfældet faktisk det modsatte. Vi har en akut boligmangel, der især er udtalt i de større byer, og så længe vi bedriver en så stram boligregulering, kommer udbuddet af boliger simpelthen til at være alt for småt og derfor umulig for nye lejere at komme ind på. En mere liberal boligpolitik vil derfor være til gavn for lejerne, såvel som udlejere og samfundet generelt.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!