Principprogram – Miljø

I Venstres Ungdom er landbruget en del af vores DNA. Det er der som vores grundlæggere kommer fra. Derfor skal vi også kære og sikre os, at vores landbrug bliver sikret de bedste og mest fordelagtige vilkår, til at skabe et stærkt dansk landbrug på et globalt hårdt marked. Det danske landbrug er i forvejen et af verdens grønneste landbrug – både miljømæssigt og klimamæssigt. Derfor skal landbruget heller ikke straffes urimeligt hårdt. Vores afgifter i Danmark skal følge de europæiske på området – vi skal ikke lave særafgifter, der rammer danske landmænd hårdere end deres europæiske kollegaer.

Enhver generation har også pligt til at levere verden videre til den næste generation i en tilstand, der er den samme eller bedre end da de overtog den. Det er en stor opgave, som er svær. Derfor skal vi gøre rigtig meget, for at vores natur er i topform. Vi skal sikre, at hvis man skader miljøet og naturen gennem sin forretning eller sine handlinger, skal man erstatte de skader, man har påført. Det er kun rimeligt, at dem der skader miljøet og naturen, er dem der betaler for vedligeholdelse af den.

Dog må vi sikre, at det afgiftssystem som også foreligger på miljøområdet, ikke er alt for kompliceret og rigidt. I dag er afgiftsystemet – særligt på miljøområdet – meget kompliceret. Afgiftsjunglen skal barberes, så vores afgiftssystem bliver mere simpelt. I dag er det totalt uforståeligt, og det er næsten umuligt at operere i branchen uden tornhøje udgifter til advokater. Sådan skal det ikke være – derfor skal afgiftssystemet nytænkes.

  • Landbruget skal have bedre vilkår
  • Vi skal sikre et godt miljø og en rig natur
  • Afgifter skal målrettes, så dem der forurener, skal erstatte for deres forurening
  • Afgiftssystemet skal forsimples
Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!