VU brager ind i Venstres magtfulde udvalg

Til Venstres årlige landsmøde, har valget af formand og næstformand givetvis nok trukket de fleste overskrifter. Til gengæld skulle der traditionen tro også vælges medlemmer til Venstres magtfulde Hovedbestyrelse og Forretningsudvalg.

Til Forretningsudvalget blev den tidligere VU Landsformand Maria Ladegaard valg, ovenikøbet med flest af de angivne stemmer.

Jeg håber at Venstre i de kommende år vil investere i talentudviklingen i vores parti. Der er så mange dygtige medlemmer, men talent skal dyrkes og plejes for at lykkes. Derfor stillede jeg op til Venstres forretningsudvalg, og det glæder jeg mig meget til at arbejde for det kommende år” siger Maria Ladegaard

Til det efterfølgende valg til Hovedbestyrelsen stillede en anden tidligere VU Landsformand, Kristian Lausten op, samt den unge fynbo og byrådsmedlem i Assens, Nikolaj Leed. De blev også klart valgt med hhv. tredje og fjerde flest stemmer.

Jeg er blevet genvalgt til Venstres hovedbestyrelse. Det er jeg enormt glad for, da vi i Venstre skal have sat gang i politikudviklingen og ikke mindst bane vejen for fremtidens talenter” siger Nikolaj Leed.

I forvejen da sidder VU’s Landsformand Lasse B. Sørensen i forretningsudvalget og hovedbestyrelsen. VU’s siddende Landsnæstformand Martin Dommerby sidder også i sidstnævnte.  Venstres ledende organer har dermed fået sænket deres gennemsnitsalder betragteligt, og givet den nye generation en plads i kontrolrummet.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!