VU’er vinder DM i debat

Siden 2011 har Politiken i samarbejde med Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) afholdt DM i debat. Her deltager nogle af landets skarpeste unge stemmer i debat og kæmper om den prestigefyldte titel som Danmarks bedste debattør. Finalen i DM i debat finder, som altid, sted på Politikens scene på Folkemødet, og år havde VU’s Sofie Mosgaard banet sig vejen frem til finalen.

I finalen kunne VU’eren Sofie i sidste ende overbevise dommerpanelet om, at netop hun var det rette vinder og løb dermed med sejren, pokalen og den flotte titel. Sofies reakation på sejren lyder “Jeg er overvældet og mega stolt. Jeg sad i bussen på vej hjem fra Bornholm sammen med Venstres Ungdom, og jeg kunne ikke finde andre ord frem end, at jeg bare er hammer beæret over at have fået lov til at repræsentere verdens skønneste forening og ungdomsparti i DM i debat. Jeg vandt. Det er ret vildt.”

Med sejren skriver Sofie Mosgaard sig ind i rækken af vindere der blandt andet huser Morten Dahlin, Peter Hummelgaard, Alex Vanopslagh, og flere andre store politikere.

Sofie Mosgaard tilføjer desuden at hun “brænder for det af hele mit hjerte, og jeg elsker at stå op om morgenen for at lave politik.”

Hvis du vil høre mere fra Sofie Mosgaard eller læse mere om hendes optræden i DM i debat, så følg med på hendes Facebook.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!