Vores EP-resultat

Den 9. juni kulminerede en lang og spændende EP-valgkamp. VU har kæmpet på gader og stræder, hængt i lygtepæle, distribueret flyvers i tusindvis – alt sammen i kampen for et mere ungt, grønt og liberalt Europa med håbet om at VU’s EP-kandidat Jonas Pullich kunne blive valgt til Europa-Parlamentet. 

Meningsmålingerne var imod Venstre, og det var en hård kamp, men i sidste ende gav valgkampen et yderst positivt afkast med hele 14.7% af stemmerne til Venstre. Heraf flotte 4424 personlige stemmer på Jonas Pullich, hvis reaktion på valget er følgende:  “Det blev ikke til et mandat i Europa-Parlamentet denne gang, men hold nu op, hvor er jeg taknemlig over jeres støtte og opbakning. Særligt vil jeg gerne takke Venstres Ungdom som har hængt valgplakater op, delt flyers ud og spredt det liberale budskab i hele landet. Tak for jeres kæmpe indsats, i er storaktionærer i valgresultatet.”

Selvom det ikke blev til et mandat til Jonas Pullich er hans valgresultat det bedste en VU-kandidat har fået siden 2004.
 
Når man spørger Jonas hvad hans plan er efter valget lyder det følgende: Nu skal jeg læse op til semesterets to sidste eksamener. Bagefter står programmet på sommerferien med gode bøger, venner og massere af sol. Hvad der skal ske for mig i den politiske verden? Det finder jeg ud af, men først står den på sommerferie. TAK for støtten.”
 
Hvis du vil følge med i Jonas’ videre politiske færden kan du følge med på hans Facebookside.
Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!