Dansk politiks svar på “Trump”

En kærlig tone, håndsrækning og forslaget om en regering hen over midten af dansk politik fra statsministeren, nåede ikke at blive gammel før tonen ændrede sig. Faktisk så blev udmeldingen kun 7 små dage dage gammel, før at en minister, i hendes egen regering, kaldte den borgerlige leder og statsministerkandidat, for noget nær en Donald Trump.

Det virker i hvert fald ikke yderlige produktivt for et potentielt kommende regeringssamarbejde, hvis man spørger formanden for Venstres Ungdoms politiske udvalg, Martin Dommerby:

“Jeg skulle da lige have en ekstra tår kaffe i morges. Vi kender allesammen det at skulle samarbejde med forskellige mennesker igennem livet. Det har efter min bedste overbevisning aldrig hjulpet at kalde nogen for øgenavne, hvis man gerne vil arbejde sammen. Tværtimod. “

Martin Dommerbys tanker falder pudsigt nok på et andet parti end Venstre, når det kommer til sådanne metoder: “Det er jo komisk nok kun Trump, som plejer at bruge den slags øgenavne i politik, men Socialdemokratiet har vel ret; hvis de synes der er “Trump-tilstande” i dansk politik. Nok mest fordi, at partiet selv er garant for dem. “

Hvem der så er dansk politiks største Trump, må stå hen i det uvisse. Det var til gengæld også Socialdemokratiet, som bragte den tidligere amerikanske præsident frem sidst. Dengang var det Venstres Ungdom som blev kaldt “Trump-agtig” under en politisk debat til de Radikales Venstres nytårstræf. Yderemere blev Venstre også kaldt “trumpister” oven på retsagerne om den ulovlige minkinstruks.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!