Maria Ladegaard

Maria Ladegaard

Maria Ladegaard var landsformand for Venstres Ungdom fra 18. september 2021 til 30. september 2023. Hun blev valgt på Landsstævnet på Dalum Landbrugsskole.

Maria er født i Hørsholm, hvor hendes politiske engagement startede i elevrådet. Efterfølgende blev hun valgt ind i Danske Skoleelevers bestyrelse, og tog efter afsluttet folkeskole et år ud af kalenderen som sekretariatsfrivillig for organisationen.

Som en naturlig konsekvens af at skulle forlade Danske Skoleelever efter et år som fuldtidsfrivillig, meldte hun sig ind i Venstres Ungdom d. 28. oktober 2010. Her blev hun hurtigt formand for den lokale VU-afdeling, VU Hørsholm/Fredensborg, og senere formand for Venstres Ungdom i Nordsjælland, en forening hun selv var initiativtager til at genoplive. Senere blev hun medlem af VUs nationale forretningsudvalg, hvor hun sad fra 2014-2016, som først fritvalgt medlem og senere formand for Kursusudvalget.

Maria er student fra Nærum Gymnasium, og har erhvervserfaring fra mange år i restaurationsbranchen som tjener, fra to år som politisk konsulent hos Dansk Ungdoms Fælleråd (2017-2019) og to år som PA for Venstres daværende gruppeformand og skatteminister Karsten Lauritzen(2019-2021).

Ved siden af sin formandsgerning læste Maria til folkeskolelærer på Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg, hvor hun blev færdiguddannet dansk-, samfundsfags- og Håndværk og design-lærer i sommeren 2023.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!