Medlemskonsulent søges (deltid/student)

Venstres Ungdom søger en politisk medlemskonsulent med tiltrædelse senest i løbet af februar. Som konsulent bliver du en del af et ungt og dynamisk sekretariat. Dine opgaver bliver meget forskelligartede – fra servicering af Venstres Ungdoms medlemmer pr. telefon, mail mm., vedligeholdelse af vores medlemsdatabase til understøttelse af organisationens politiske arbejde. 

Stillingen er berammet til 15-20 timer om ugen på vores sekretariat ved Nørreport Station. Der må påregnes weekend- og aftenarbejde i særlige perioder. 

Om dig 

Hos Venstres Ungdom lægger vi stor vægt på selvstændighed, ansvarsbevidsthed og gode samarbejdsevner. Jobbet forudsætter at du har politisk tæft, gode skriftlige evner, et godt overblik og kan holde mange bolde i luften, når tingene går stærkt og der er mange frivillige inde over.

Vi forventer, at du er klar til at tage del i den løbende proces med at optimere vores arbejdsgange på sekretariatet samt udvikle og professionalisere vores organisation. Derudover forestiller vi os, at du er i gang med en videregående uddannelse. Hvilken er ikke vigtigt for os

Du vil i jobbet få en bred berøringsflade, og det er derfor afgørende, at du som person er udadvendt og nysgerrig. Venstres Ungdom har godt 2500 medlemmer, så du skal ligeledes være interesseret i at møde nye mennesker, og det skal falde dig naturligt at være imødekommende og yde god service. 

Det er desuden en fordel, men intet krav, hvis du har kendskab til følgende: 

  • Membercare 
  • Excel 

Det er vigtigt at understrege, at du som ansat på sekretariatet er politisk neutral ift. Venstres Ungdoms interne politiske drøftelser og beslutninger. 

Vi tilbyder et attraktivt og spændende job i en organisation fuld af liv og engagerede unge mennesker. Du vil få rig mulighed for personligt at præge din hverdag på Venstres Ungdoms sekretariat. 

Kontakt 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Frederik Bast på vu@vu.dk eller på +45 3126 6952. Du kan sende din ansøgning samt CV til vu@vu.dk – skriv ’politisk medlemskonsulent’ i emnefeltet. Ansøgningsfrist: søndag den 16. marts 2022 – samtaler afholdes løbende.

Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!