Nyt formandskab i Venstres Ungdom

Det ordinære landsstævne for Venstres Ungdom løb af stablen lørdag d. 24. september, hvor der traditionen tro skal vælges formandskab og forretningsudvalg. Det blev et genvalg til den siddende formand Maria Ladegaard, som naturligvis er glad for den fortsatte støtte, men også ser ind i et travlt år.

”Det seneste år har været vildt. Vi har haft et skolevalg, et kommunalvalg og en folkeafstemning. Om lidt starter der forhåbentlig en folketingsvalgkamp, som uden tvivl også bliver vanvittig. 
Jeg ser hvert fald frem til at hænge i lygtepælene, deler flyers ud og vise det liberale flag endnu en gang med Danmarks stærkeste ungdomsparti”

Det var også en begejstret ny næstformand, som var ude i et yderst dramatisk kampvalg. 

Det blev afgjort med ikke mindre en stemme, og måtte ud i om-afstemning eftersom den nye næstformand Lasse B. Sørensen ikke havde 50%+1 af stemmerne. Det fik han til gengæld i anden omgang og kunne derfor sætte sig næstformandsstolen.

”Jeg er både stolt og ydmyg over den opgave som ligger foran mig. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg kommer til at arbejde dag og nat for mit projekt samt foreningen. Jeg ser også ualmindelig meget frem til den ilddåb der forhåbentlig venter inden så længe med et kommende folketingsvalg i sigte.”

Venstres Ungdom fik ligeledes valgt et nyt forretningsudvalg, som fremover vil bestå af:

Carl Grauballe – Formand for Landsstyrelsen

Sigurd Hilligsø Andersen – Næstformand for Landsstyrelsen

Martin Voergaard – Landskasserer

Martin Dommerby – Formand for politisk udvalg 

Josefine Paaske – Formand for aktivitets- & kampagneudvalget 

Emilie Flink – Formand for internationalt udvalg

Emma-Sofie Regel – Formand for kursusudvalget

Nicolaj Østergaard – Fritvalgt 

Jens Paaske Klausen – Fritvalgt

Sofie Ellegaard Larsen – Webredaktør

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!