VELKOMMEN TIL

VENSTRES UNGDOM

Bliv aktiv - se mere her!

Udviklingsudvalget

Udviklingsudvalgets har ansvaret for den nationale medlemshvervning, herunder iværksættelsen af hvervningskampagner. Derudover skal Udviklingsudvalget støtte medlemsindsatsen og foreningsudviklingen i lokalforeningerne. For at sikre dette arbejder vi i udvalget med at hjælpe landets lokalafdelinger, Denne hjælp sker blandt andet gennem sparring, værktøjer, guides og uddannelse. Ydermere er Udviklingsudvalget være bannerfører for den gode kultur i Venstres Ungdom.

Politisk Udvalg

Politisk Udvalg er Venstres Ungdoms politiske vidensbank og liberale idéfabrik. Udvalgets ordførere og fritvalgte holder oplæg internt i VU, deltager i debatter på tværs af landet og bistår bl.a. landsformand med faglig viden og støtte mhp. ekstern repræsentation. Et klassisk oplæg fra en ordfører, såvel som en fritvalgt, kunne typisk være en af de såkaldte Mini-LSK’ere, hvor ny politik udvikles i lokalforeningerne – en politik som herefter kan vedtages som VU’s officielle politik til næstkommende landsstævne. 
Skulle politik udvalg lyde som en lidt for stor mundfuld til en start, kan man i stedet søge et af de politiske underudvalg. Her vælger man hvilket ordførerskab man finder interessant, hvorefter man sender en ansøgning til pågældende ordfører. 

Kursusudvalget

Kursusudvalget, er det udvalg i VU, som står for at planlægge og afholde de nationale kurser og arrangementer i Venstres Ungdom.
I Kursusudvalget har vi fokus på at lave arrangementer som både favner fagligt bredt i organisationen, og danner grobund for et nationalt netværk. Eksempler på dette er Forårskurset og Sommercampen Derudover afholder vi også en-dags-kurser, som er fokusere mere intensivt på enkelte emner eller kompetencer, fx temadage og retorikuddannelser.

Aktivitets- & Kampagneudvalget

Aktivitets- og Kampagneudvalget producerer de kreative produkter, der kommer fra Venstres Ungdom. Det er os, der styrer de sociale medier, og den content der kommer herpå. Vi sidder også med at fremstille innovative gimmicks og kampagner til VU, herunder alt vores merch. I AKU får du muligheden for at blive uddannet i kommunikation og mere konkret i apps som Photoshop, Mojo og Canva. Hvis du er et kreativt og arbejdsomt menneske, som vil være med til at påvirke VUs SoMe, er AKU lige noget for dig..

Internationalt Udvalg

I det internationale udvalg arbejder vi med forskellige aspekter af internationalt arbejde, for ikke bare at kunne give vores medlemmer unikke oplevelser, men for at kunne forbedre vilkårene for unge rundt omkring i verden. Vores arbejde er inddelt i fire kategorier.
 1. Partnerskaber og søsterpartier, 2. Udviklingsprojekter, 3. Studieture, 4. Medlemsudvikling

Vi tror på at unge skal kunne trække på internationale kræfter, også selvom man ikke rejser i øst og vest hele tiden. Derfor afholder internationalt udvalg også udviklingsdage, international dag og kurser efter behov. 

Webredaktionen

Webredaktionen er ansvarlig for VU’s eksterne kommunikationen gennem hjemmesiden, hvor der skal laves nyhedsartikler, implemteres totalkampagner, samt holde alle hjemmesiden oplysninger opdateret.
Foruden hjemmesiden er webredaktionen også ansvarlig for den interne kommunikation til medlemmerne om tilbud, muligheder, nyheder og relevant information fra landsorganisationen gennem et månedligt nyhedsbrev.
Derudover står webredaktionen for VU’s årsskrift, hvortil der skaffes indhold gennem et helt foreningsår om alt fra nationale arrangementer, artikler om store begivenheder og interviews med relevante personligheder eller politikere.

Landsstyrelsen

Landsstyrelsen er ligesom VU’s hovedbestyrelse. Her mødes alle lokalforeningsformænd 6 gange om året for at drifte foreningen og holde trit med økonomien og forretningsudvalget.

Landskassereren

Landskasseren står for at lægge det årlige budget, samt den generelle økonomistyring i Venstres Ungdom. Hvis du har spørgsmål om foreningens økonomi, eller mangler information om at hvordan man får en foreningskonto – så må du endelig kontakte Landskassereren.

Sekretariatet/Landssekretæren

Sekretariartet er VU’s hovedkontor i København. Her har vores Landssekretær sin daglige gang. Landssekretæren er en af VU’s ansatte, der arbejder med at drifte foreningen.
Landssekretæren er også ham du altid kan kontakte hvis du har spørgsmål, og du er altid velkommen til at stikke hovedet ind forbi hans kontor.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Så tøv ikke med at kontakte vores sekeratariat, så kan de sætte dig i kontakt med de rigtige!

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!