Venstres første EP-kandidat er fundet

På trods af at det er ikke er længe siden, at vi lige har været til stemmeurnerne, så er man i Venstre allerede ved at gøre sig klar til det næste valg til Europa-Parlamentet.
De kan så vidt afsløre deres allerførste navn på Venstres liste til Europa-Parlamentsvalget.

Det er den unge fynbo Jonas Pullich Knudsen, som er blevet indstillet af Venstres Ungdom, hvilket foregik på deres ekstraordinære landsstævne.
Der er tale om kerneliberal fynbo, som ser store muligheder i vores Europæiske union.

”Det er igennem EU, at Danmark løser verdens store problemer. Om end det er klimakrisen, den demokratiske tilbagegang i verden eller energikrisen. Det er her EU skal lægge sin fulde slagkræft.”
Udtaler Jonas Pullich Knudsen. 

Det er blandt andet også på den grønne dagsorden, at Jonas vil gøre sig bemærket.

”Jeg er optimistisk over vi opnår et klimaneutralt Europa inden 2050. Der er stadig en masse arbejde forude, men viljen findes befolkningen”

Hvorvidt den danske befolkning vil vise Jonas tillid med et mandat i 2024 vil kun tiden vise, uagtet så har Jonas hvert fald taget arbejdshandskerne på og vil frem til valgkampen kun forberede sin kampagne yderligere. 

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!