VU er 3. største parti!

I januar og februar afholdte tusindvis at skoleelver skoelvevalg på landets folkeskoler. Mange VU’ere rejste ud til debatter over hele landet og kæmpede for de liberale mærkesager, og forsøgte at høste flest mulige stemmer til Venstre. 

Ovenpå skolevalget vil VU gerne sige: “Tusind tak for et helt fantastisk Skolevalg! Hvor har det været fedt at være rundt i hele landet og snakke med en masse engagerede unge mennesker.

I VU vil vi rigtig gerne takke alle dem, som har stemt på os og vi er sindssyg glade for vores flotte 3. plads”

VU endte med et resultat på 9.95% og er tilfredse med pladsen om det tredje største parti. VU er glade for at ungdommen er liberal, og vi vil kæmpe for at blive endnu bedre valg til VU og Venstre ved næste skolevalg.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!