Principprogram – Den offentlige struktur

Det offentlige og det private har forskellige kompetencer, som i for ringe grad udnyttes i Danmark, og dermed skaber vi ikke det optimale resultat for almenvellets bedste. Udlicitering og offentlige udbud bør i langt højere grad anvendes for at introducere konkurrence og dermed sænke udgifterne og øge kvaliteten i den offentlige service.

Venstres Ungdom betragter mennesker som frie og logiske individer, og derfor bør de i langt højere grad inddrages i politiske beslutninger, der vedrører deres eget liv. Den offentlige sektor skal derfor i højere grad decentraliseres, således at beslutningerne, og dermed indflydelsen, rykker tættere på borgerne. Dette betyder også, at decentrale demokratiske instanser som kommunerne er centrale for opbygningen og styringen af den offentlige sektor.

Derfor ønsker Venstres Ungdom, at:

• Markedsøkonomiske principper i den kommunale sektor anvendes.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!