Venstres Ungdom takker for samarbejdet

Den 23. oktober meddelte Jakob Ellemann Jensen, at han stopper i politik og dermed fratræder posten som formand for Venstre. Denne nyhed kom som et chok, men i Venstres Ungdom har vi respekt for Ellemanns beslutning og forståelse for, at den har været svær.

Vi vil gerne takke for det gode samarbejde vi har haft de seneste fire år. Selvom vi ikke har været enige om alt, så har vi stor respekt for det arbejde Ellemann har lagt i Venstre, Regeringen og for Danmark. At være toppolitiker er ikke nogen nem opgave, men Ellemann har altid holdt fast i det han troede på, hvilket vi i Venstre Ungdom bifalder.

Fremtiden for Venstre er stadig usikker, men vi er sikre på, at der nok skal komme en god og dygtig formand for Venstre. VU blander sig ikke i, hvem det skal være, men vi ser utrolig meget frem til at arbejde sammen med vedkommende.

VU vil stadig arbejde for at gøre Danmark friere, rigere og grønnere  – uanset hvem der er formand for Venstre.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!