Nyt forretningsudvalg i Venstres Ungdom

Det årlige ordinære landsstævne i Venstres Ungdom løb af stablen lørdag d. 30. september, hvor der traditionen tro skal vælges formandskab og forretningsudvalg.

Her fratrådte Maria Ladegaard sin post som landsformand gennem de seneste to år. Til Maria skal der skal lyde en stor tak til for sin indsats for Venstres Ungdom.

Posten som landsformand blev overtaget af Lasse B. Sørensen, der har været landsnæstformand det seneste år. Det er med stor begejstring og ydmyghed at Lasse tiltræder posten:

”Jeg er utrolig stolt over, at jeg nu kan kalde mig landsformand for den forening, der har givet mig så utrolig meget. Det er en stor ære og ikke mindst et kæmpe ansvar, men det er jeg klar til at løfte, siger han.”

Det var også en glad ny næstformand, der kunne træde til ovenpå et kampvalg. Her var det Martin Dommerby der løb med sejren, og han udtaler:

”Det er virkelig stort – især for en thybo. Jeg får ansvaret for vores nationale medlemshvervning, medlemsstrategi og lokalforeningsudvikling. Jeg glæder mig vanvittigt meget til at arbejde endnu mere med VU’s lokalforeninger på tværs af hele landet! Jeg håber på, at kunne give den altomfavnende gave, som et medlemskab af Venstres Ungdom er, til mange mange flere.”

Venstres Ungdom fik ligeledes valgt et nyt forretningsudvalg, som fremover vil bestå af:

Emil Pedersen – Formand for Landsstyrelsen

Carl Grauballe – Næstformand for Landsstyrelsen

Victor Svenstrup – Landskasserer

Jens Paaske – Formand for politisk udvalg 

Josefine Paaske – Formand for aktivitets- & kampagneudvalget 

Sigurd Hilligsø – Formand for internationalt udvalg

Søren Lousdal – Formand for kursusudvalget

Simon Andersen – Fritvalgt 

Bastian Kensmark – Fritvalgt

Sofie Ellegaard Larsen – Webredaktør

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!