Venstre – også for de unge?

Når Jakob Ellemann-Jensen på Landsmødet siger, at ”vi bliver nødt til at fortsætte med at reformere og udvikle Danmark, så flere bidrager til vores fællesskab ved at arbejde. Så flere får mulighed for at blive herre i eget hus”, er der fra Venstres Ungdom en forventning om, at det også gælder de unge.

Ældre skal naturligvis have frit valg, men det skal unge mennesker, der skal vælge gymnasium også. Det skal kunne betale at arbejde hårdt og lægge en ekstra indsats.
Det bør også gælde for unge der studerer imens, og så er der flere der skal være herre i eget hus – hvis det også skal gøre sig gældende for vores generation, kræver det en boligpolitik, der tilgodeser de forhold, der gør sig gældende i dag. Ydermere, er vi i Venstres Ungdom af den overbevisning, at alle rabatter, fradragsordninger og tilskud der gælder folkepensionister, også bør gælde for SU-modtagere. Det er et princip, der med fordel kan finansieres ved at skære i omfanget.
Vi har derfor lavet et bud på på en ny Venstre-politik målrettet tre unge målgrupper: gymnasieeleverne (15-20 år), de studerende (20-25 år) og de færdiguddannede (25-30 år).

Du kan læse vores bud her

“Unge skal ikke være evighedslejere”

– Maria Ladegaard
Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!