Webredaktionen

Webredaktionen

Webredaktionen er det udvalg der er ansvarlig for VU’s eksterne kommunikationen gennem hjemmesiden vu.dk. Til hjemmesiden står webredaktionen for at lave nyhedsartikler, inplemtere totalkampagner, samt at holde alle hjemmesiden oplysninger opdateret.
Foruden hjemmesiden er webredaktionen også ansvarlig for den interne kommunikation til medlemmerne om tilbud, muligheder, nyheder og relevant information fra landsorganisationen gennem et månedligt nyhedsbrev.

Derudover står webredaktionen for VU’s årsskrift, hvortil der skaffes indhold gennem et helt foreningsår om alt fra nationale arrangementer, artikler om store begivenheder og interviews med relevante personligheder eller politikkere.

Alle ideer til hjemmesiden, nyhedsbreve og årsskriftet tages kærligt imod!

Tøv endelige ikke med at kontakte vores Webredaktør, Sofie Ellegaard, på ellegaard@vu.dk.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!