Udviklingsudvalget

Udviklingsudvalget

Udviklingsudvalgets har ansvaret for den nationale medlemshvervning, herunder iværksættelsen af hvervningskampagner. Derudover skal Udviklingsudvalget støtte medlemsindsatsen og foreningsudviklingen i lokalforeningerne. For at sikre dette arbejder vi i udvalget med at hjælpe landets lokalafdelinger, Denne hjælp sker blandt andet gennem sparring, værktøjer, guides og uddannelse. Ydermere er Udviklingsudvalget være bannerfører for den gode kultur i Venstres Ungdom. Derfor arbejder udvalget også meget med en fortsat udbredelse af Venstres Ungdoms samværspolitik.

Udviklingsudvalget spiller derfor en central rolle i driften af Venstres Ungdom. Medlemmerne er ofte lokale ildsjæle, der har lyst til at gøre en ekstra forskel for deres lokalområde og i sidste ende for Venstres Ungdom. Uden et stærkt Udviklingsudvalg, har vi ikke et stærkt Venstres Ungdom.

Ønsker du at vide mere om arbejdet i Udviklingsudvalget er du altid velkommen til at kontakte Landsnæstformand, Martin Dommerby, på
naestformand@vu.dk.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!