Kursusudvalget

Kursusudvalget

Kursusudvalget, er det udvalg i VU, som står for at planlægge og afholde de nationale kurser og arrangementer i Venstres Ungdom.

I Kursusudvalget har vi fokus på at lave arrangementer som både favner fagligt bredt i organisationen, og danner grobund for et nationalt netværk. Eksempler på dette er Forårskurset og Sommercampen Derudover afholder vi også en-dags-kurser, som er fokusere mere intensivt på enkelte emner eller kompetencer, fx temadage og retorikuddannelser.

Som en del af Kursusudvalget bliver man ansvarlig for at arrangere og afholde kurser som er spændende og engagerende for vores medlemmer, men som også skaber et socialt fælleskab, hvor alle medlemmer går hjem med nye faglige kompetencer og gode oplevelser i bagagen.

Arbejdsopgaver for de enkelte medlemmer af Kursusudvalget:

  • Ideudvikling af kurser og temdage
  • Koordinering af oplægsholdere og fagligt/socialt program.
  • Planlægning af de fysiske rammer, så som lokation og forplejning.

Under kurserne er det også udvalget og et evt. crews opgaver at lave maden og stå i baren. Derudover står vi selvfølgelig også for både at gøre klar og rydde op igen – Og vi har altid en fest imens!

Hvis man har nogle spørgsmål til Kursusudvalget er man altid velkommen til at kontakte Formanden for Kursusudvalget Søren Lousdal på lousdal@vu.dk.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!