Internationalt Udvalg

Internationalt Udvalg

I det internationale udvalg arbejder vi med forskellige aspekter af internationalt arbejde, for ikke bare at kunne give vores medlemmer unikke oplevelser, men for at kunne forbedre vilkårene for unge rundt omkring i verden. Vores arbejde er inddelt i fire kategorier.
 
1. Partnerskaber og søsterpartier
Vi arbejder sammen med en lang række internationale organisationer (blandt andet LYMEC og IFLRY) hvor vi diskuterer international politik, og er med til at sætte præg på internationale dagsordener. 
 

2. Udviklingsprojekter
Det internationale udvalg arbejder også med internationale udviklingsprojekter, som er både politiske og apolitiske af karakter. Vi arbejder sammen med ungdomsorganisation i blandt andet Marokko og Zambia (mm.), som deler vores syn på unges rettigheder og er med til at skubbe liberale dagsordener som uddannelse, frihed og flere muligheder for unge. 

3. Studieture
VU er en organisation hvor man udvikler sig! Derfor er det også essentielt at kunne danne sig nye oplevelser og udvikling internationalt. Derfor tilbyder internationalt udvalg flere seje studieture om året, til en studievenlig pris, som kan fremme vores medlemmers kompetencer. Disse finder både sted i Norden, Europa og resten af verden. 

4. Medlemsudvikling
Vi tror på at unge skal kunne trække på internationale kræfter, også selvom man ikke rejser i øst og vest hele tiden. Derfor afholder internationalt udvalg også udviklingsdage, international dag og kurser efter behov. 

Hvis du nogle spørgsmål til Internationalt Udvalg er du altid velkommen til at kontakte formanden for udvalget, Sigurd Hilligsø, på sigurdhilligsoe@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!