Bornholm

VU Bornholm er en af VU’s mange lokalforeninger. VU Bornholm har igennem de seneste par år oplevet stor fremgang – både på medlemssiden og aktivitetssiden. VU Bornholm blev til Venstres Ungdoms Landsstævne i Roskilde 2013 kåret til årets VU-forening.

Vi afholder arrangementer ca. en gang om måneden – alt fra VU’s egne oplægsholdere, til virksomhedsejere og debatter internt i foreningen. Vi stræber os ligeledes på at sende vores medlemmer over til nogle af de nationale arrangementer, VU afholder. Så alt ikke bliver kedeligt, holder vi selvfølgelig også fester en gang imellem. Mest kendt er vores julefrokost, som altid er et hit.

Du kan finde flere informationer om VU Bornholm og vores arrangementer på vores Facebookside.

Hvis du vil vide mere om VU Bornholm, er du meget velkommen til at kontakte formand Emil Rigstad på Facebook, tlf. nr. 42 47 20 02 eller mail emil.rigstad@gmail.com

Vi håber, at du vil være medlem af VU’s bedste og mest festlige forening. Vi ses!

Kontaktoplysninger:

Formand

Niklas Stenbye

29 85 29 67

N.Stenbye@Outlook.dk

Næstformand

Gustav Mossin Rømer

30 44 27 80

gustavroemer01@gmail.com

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!