Sønderborg

VU Sønderborg er en forening, hvor der altid sker noget – både politisk og socialt. Vi har oplæg cirka hver tredje uge, hvor vi oftest har besøg af de erfarne og dygtige ordførere fra Venstres Ungdom. Vi har mange debatlystne medlemmer, der aldrig er blege for at stille spørgsmål og ytre deres holdninger.

Vi bruger enhver lejlighed til at holde sociale arrangementer, hvor vi er sammen på en anden måde end til hverdag. Det er disse arrangementer, der har skabt det stærke sammenhold, vi har i foreningen. Som medlem af VU Sønderborg får man ikke blot mange nye venner og bekendtskaber; man får et netværk på grund af VU’s landsdækkende kurser og arrangementer – og det samarbejde, vi har med andre sønderjyske foreninger. Man får udvidet sin politiske horisont, presset sine holdninger og udfordret sine debategenskaber.

Det er aldrig kedeligt i VU Sønderborg! Følg med på vores Facebook-side for opdateringer og begivenheder.

Formand

Frederik Edelskov

52 18 50 00

frederik@edelskov.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!