Østfyn

VU Østfyn er en forening i stor udvikling! Vi forsøger at bruge enhver lejlighed til at holde sociale arrangementer i Nyborg. Disse arrangementer samler alle deltagende og har skabt det stærke sammenhold, vi har i foreningen. Vi får besøg af oplægsholdere, politikere og lignende – hvor vi derefter samles til en øl eller sodavand.

Som medlem af VU Østfyn får du ikke blot mange nye venner og bekendtskaber; du får også et netværk på grund af VU’s landsdækkende kurser og arrangementer. Vi har et tæt samarbejde med andre fynske foreninger og mødes jævnligt. Som medlem får du udvidet din politiske horisont, presset dine holdninger og udfordret dine debategenskaber.

Husk, du er altid velkommen i VU Østfyn!

Kontaktoplysninger:

Formand

Carl Emil Aasland Winther

22 10 76 20

carlemil0202@gmail.com

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!