Vejle

Venstres Ungdom i Vejle er en lokalforening med mange facetter. Vi tilbyder dig, vores medlem, en bred vifte af politiske og sociale arrangementer. Som medlem af VU Vejle bliver du automatisk en del af hele VU, og vi arrangerer ofte fællesture til arrangementer hos andre lokalforeninger eller vores paraply-forening VU Syd- og Sønderjylland.

I selve VU Vejle bestræber vi os på at holde et arrangement ca hver anden uge. Vi er altid interesseret i medlemmernes input og ideer til eventuelle oplægsholdere el.lig. Det er vigtigt for os, at medlemmerne føler at de går fra oplæggene med mere viden eller flere kompetencer. Desuden har vi stor fokus på, at alle medlemmer føler at der er mere i VU Vejle end blot politik – derfor er det ikke unormalt at vi ses udenfor arrangementer, eller tager en øl eller to på Luckys efter endt politisk oplæg. Derudover bestræber vi os på at holde 1-2 årlige fester, ligesom vi tit tager til andre foreningers generalforsamlinger, fester, julefrokoster mm.
Vi holder som udgangspunkt til i Bygningen, Ved Anlæget 14B (ligger inde i Mary’s), men fx ved tværpolitiske arrangementer, større oplæg, fester eller sociale aktiviteter låner vi nogle gange andre lokaler.

Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, eller simpelthen bare dukke op til et arrangement for at få en fornemmelse af, hvad VU Vejle egentlig går ud på. Alle vores arrangementer kan findes på vores Facebook-side og du behøver ingen forhåndskendskab til hverken politik eller VU – så længe du støtter den liberale grundtanke om, at alle har ret til personlig frihed og til at bestemme over eget liv kan vi sagtens finde fælles fodslag. Du behøver på ingen måde at være fuldkommen enig med VU – det er tværtimod forskellige holdninger der kan gøre debatter sjove og lærerige.

VI SES SNART!

Skønne, liberale hilsner
Venstres Ungdom i Vejle

Formand

Andreas Birkbo Henriksen

30 66 46 89

andreas.birkbo@gmail.com

Næstformand

Anna Pilgaard Frederiksen

50 67 13 11

annapf@live.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!