Herlev og Rødovre

Bor du i Rødovre eller Herlev, har du en liberal holdning og vil starte i politik, men ved ikke hvor du skal starte? Svaret er simpelt; her.

Vores passion er at brede det liberale budskab til unge i kommunerne Herlev og Rødovre. Disse kommuner er højt styret af socialistiske partier og der er intet alternativt til de unge liberale, endnu. Vi vil effektivisere kommunerne ved at gøre op med bureaukratiet og forbedre offentlig kompetenceudvikling, så kommunerne kommer tættere på borgerne og det vil være nemmere at få adgang til sin retmæssige velfærd. Ikke nok med det, vil vi sørge for at borgerne ikke får et socialt bagslag på de kommunale besparelser og selvfølgelig at unge liberale får taleret.

Bestyrelsen består både af stærk liberale og af socialliberale mennesker, så ingen grund til at frygte, bare du vil kæmpe for den personlige frihed. Udover en politisk forening, er vi også en stor social forening, som med fester, debatter og oplæg gør vi det muligt at lave det til det bedste samarbejde set i disse kommuner. Dette giver dig den bedste mulighed for gode sociale og faglige relationer med folk indenfor politik, erhverv, det offentlige og meget mere.

Lad vær at brokke dig over nutiden, kæmp for fremtiden!
Meld dig ind i VUHR og gør en forskel i din kommune.

Kontaktoplysninger:

Formand

Benjamin Haxha

53 97 36 33

haxha@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!