Frederikshavn

Velkommen til VU Frederikshavn – Danmarks nordligste forening!

VU Frederikshavn er en forening, der bestræber sig på at have det bedste og stærkeste fællesskab i hele Venstres Ungdom! 

Vi holder jævnligt både sociale og politiske arrangementerne, som kan være alt fra en hyggelig aften med bowling til virksomhedsbesøg og aktuelle politiske oplæg. Vi har også et stærkt samarbejde på tværs af regionen med de andre lokalforeninger. Du er derfor altid velkommen til deres arrangementer.

I VU Frederikshavn har vi et godt samarbejde med vores lokale Venstre-forening, hvor vi gerne giver en hånd med til arrangementer og i valgkampene. Så der er mange muligheder som medlem! Du kan læse mere om os på vores Facebook-side, hvor du også løbende kan følge med i hvilke arrangementer vi har.

Hvis du er interesseret i at komme forbi til et arrangement, eller blot ønsker at høre mere, skal du ikke tøve med at kontakte formanden. 

Du er altid velkommen i VU Frederikshavn – vi glæder os til at se dig!

Formand

Julia Elmelund Sørensen

23 36 97 94

Julia.e.soerensen@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!