Randers

Venstres Ungdom i Randers er blandt landets største og mest aktive foreninger. Vi bestræber os på at afholde aktiviteter mindst hver anden uge af enten politisk eller social karakter. Vores hjemmeside og vores facebookgrupper bliver løbende opdateret med vores aktiviteter, så du kan følge med i, hvad vi går og laver.

Foreningen har et stærkt samarbejde med de øvrige VU-foreninger, og som medlem får du hurtigt et stærkt netværk i hele Danmark, ligesom vi har et godt sammenhold med de øvrige lokalpolitiske foreninger i Randers.

Kontaktoplysninger:

Formand

Josefine Præst

42 54 25 13

Randers@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!