Haderslev

VU Haderslev er en lokalforening hvor ting som et højt aktivitetsniveau, en god intern stemning samt plads til alle har særligt stor fokus.

Vi har et fast arrangement den 2. torsdag i hver måned, og desuden tager vi ofte af sted til andre VU foreninger eller til landsdækkende arrangementer, så med et medlemskab af VU Haderslev er du sikret mindst ét arrangement om måneden. Et medlemskab af VU Haderslev er din mulighed for at opbygge et netværk blandt kompetente folk, der synes politik er ligeså spændende som du gør.

Hos os er der også god mulighed for at få indflydelse, hvis man ønsker det, og hvis man har lyst til at få det ansvar der følger med. Vi glæder os til at møde dig!

Formand

Bastian Kensmark

42 37 24 69

Bastiankensmark@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!