Hedensted

Venstres Ungdom i Hedensted er en aktiv lokalforening, plantet solidt i den jyske blå muld. Foreningen blev genopstartet for et års tid siden og siden har vi vokset eksplosivt. VU har mange aktiviteter at byde, både lokalt og nationalt – interessante oplæg med kendte politikker og erhvervsfolk, politiske debatter, kurser, sociale aktiviteter, fest mm.

Vi kæmper til dagligt for at gøre Danmark til et mere frit og liberalt sted at bo, og kampen starter i lokalområdet.

Er du interesseret i at blive del af en stor liberal ungdomsorganisation eller høre mere herom så kig på linket og går du at gemmer på en lille liberalist inde i maven? Så er VU nok noget for dig 🙂 Kunne du tænke dig at vide mere om VU Hedensted så kig forbi vores facebookside – her kan du også finde vores arrangementer og komme forbi til et af disse og få en snak over en øl 🙂

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson

Nicolaj Østergaard

23 88 55 09

nicolaj.bender@gmail.com

Regionsformand

Victor Svenstrup

23 86 08 07

victormejdalsvenstrup@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!