Gentofte

VU Gentofte (VUG) dækker hele Gentofte Kommune og er en af de største ungdomspolitiske organisationer i området. I VUG har vi en række lokale arrangementer, der både er politiske og har et socialt aspekt. Vi afholder vores arrangementer om onsdagen i udskolingslokalet på Ordrup Skole.

Vi har en række traditionsrige arrangementer såsom bowlingturnering i november, juleafslutning i december mv. Desuden deltager vi i arrangementer, der er arrangeret af henholdsvis Venstre og VU’s landsorganisation.

I VUG bestemmer man selv hvor aktiv, man har lyst til at være. Man kan være med til at skrive læserbreve til både lokale og nationale medier. Man kan være med til at planlægge valgkampe til både kommunal- og folketingsvalg. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan lave, og alle idéer og forslag modtages med kyshånd. Vi har brug for alle, der har lyst til at bidrage!

Hvis VUG lyder som noget for dig, kan du melde dig ind via webshoppen. På vores Facebookside www.facebook.com/vugentofte hvor du kan se de seneste nyheder. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte formanden.

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson

Frederik Bast

70 23 51 51

vu@vu.dk

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!