Tønder

Venstres Ungdom i Tønder Kommune er efterhånden en veletableret lille lokalforening, som siden 2009 har været i hastig fremmarch – og det er vi stadig.

At melde sig ind i Venstres Ungdom i Tønder Kommune betyder naturligvis, at der er stor fokus på politik – på at kæmpe for friheden og den liberale sag – men et medlemskab af Venstres Ungdom i Tønder Kommune giver også mange andre muligheder. Du kan naturligvis være med til at påvirke hvilke aktiviteter, vi har og skal have i fremtiden.

I VU Tønder holder vi ofte hyggelige cafémøder med forskellige politiske temaer, vi får jævnligt besøg af medlemmer og kandidater til byråd, regionsråd og Folketing samt af VU’s ordførere. Vi holder filmaftener, udarbejder læserbreve og pressemeddelelser, tager på virksomhedsbesøg og deltager i VU’s landsdækkende aktiviteter. Endvidere har vi et samarbejde med en liberal ungdomsorganisation fra den anden side af den tyske grænse.

Sidst, men ikke mindst afholder vi også fester, som Venstres Ungdom er så berømt for!

Læs mere på vores hjemmeside eller vores gruppe på Facebook. Du er velkommen til at kigge forbi til et af vores arrangementer – også selv om du ikke er medlem.

Formand

Laust Vejrup Sørensen

51 82 08 09

vejrup6780@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!