Guldborgsund

Venstres Ungdom i Guldborgsund er kommunens største ungdomsparti. Meld dig ind og bliv medlem af landets fedeste ungdomsorganisation!

Vi holder møde den første torsdag i måneden!

Som medlem af VU Guldborgsund kan du være med til at fremme den liberale sag, både i Guldborgsund og på landsplan.
For kun 99 kroner om året får du mulighed for at deltage i en masse spændende arrangementer, både kompetencegivende og netværksdannende – og selvfølgelig også i vores legendariske fester! Arrangementerne findes på både på lokal- og landsplan.

Lyder det spændende? Vil dit liberale hjerte gerne kæmpe for et mere liberalt Danmark? Så meld dig ind i VU Guldborgsund i dag – vi lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Kontaktoplysninger:

Regionsformand

Feline Birk Drachmann

52 92 90 21

felinebdrachmann@gmail.com

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!