Ringkøbing/Skjern

Venstres Ungdom Ringkøbing-Skjern er en liberal forening med en stor kærlighed for frihed.

VU Ringkøbing-Skjern har løbende arrangementer, hvor vi får politikere, erhvervsfolk og lignende ud til oplæg. Derudover holder vi meget af sociale arrangementer, hvor en øl eller sodavand kan nydes i godt selskab i samspil med en god og politisk snak!
Ringkøbing-Skjern er en udpræget Venstre-kommune; og netop derfor er det vigtigt med en forening som VU til at trække Venstre og dermed kommunen i en mere liberal retning.

Vi kæmper den liberale kamp for mindre magt til staten og mere frihed til individet – vi tror nemlig, at man hver især er den største ekspert i dit eget liv og indretningen af selvsamme.

Hvis du interesserer dig for politik, er liberal af sind, vil hygge med søde mennesker, trække Venstre i den rigtige retning og bestemme over dit eget liv; så er VU Ringkøbing-Skjern det helt rigtige sted for dig!

Ønsker du at vide mere om foreningen eller har andre spørgsmål om Venstres Ungdom, er du mere end velkommen til at kontakte formandsskabet for VU Ringkøbing-Skjern.

VU Ringkøbing-Skjern er selvfølgelig også på Facebook. Vi ses!

Kontaktoplysninger:

Formand

Søren Nørgaard

22 77 10 86

sn@vu.dk

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!