Ringkøbing/Skjern

I Venstres ungdom i Ringkøbing-Skjern kæmper vi for et mere frit og liberalt Ringkøbing-Skjern kommune. Vi har tidligere haft en aktiv lokalforening med masser af politiske oplæg og sociale arrangementer. Det ønsker vi igen at have, med DIG som medlem. Så hvis du synes VU måske er noget for dig, og du gerne vil have Danmarks bedste netværk, de fedeste fester og kompetencer du kan bruge senere i livet. så er VU helt sikkert noget for dig.

Desværre er VU Ringkøbing-Skjern ikke aktiv længere, men i nabokommuner har vi foreninger med masser af aktivitet i. Aktive foreninger som ligger omkring Ringkøbing-Skjern omegn på nuværende tidspunkt er VU Holstebro og VU Herning

For VU Hernings facebook – klik her
For VU Holstebros facebook – klik her  
For VU Ringkøbing-Skjerns – klik her

Vi ses!

Kontaktoplysninger:

Regionsformand

Victor Svenstrup

23 86 08 07

victormejdalsvenstrup@gmail.com

Kontaktperson

Lars Hesel

42 68 69 53

Hesel@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!