Brøndby

I VU Brøndby er der en blanding af politiske arrangementer, sociale arrangementer og nogle gange en kombination. Samtidig deltager vi i arrangementer fra landsorganisationen.

I VU Brøndby er det op til dig selv, hvor aktiv du har lyst til at være. Du kan være med til, at skrive læserbreve, planlægge valgkamp, være medlem af bestyrelsen, være aktiv i en politikgruppe og mange andre muligheder. Enhver aktivitet er altid velkommen.

Hvis du synes, at VU Brøndby lyder som en lokalforening for dig, kan du blive medlem i dag for kun 100 kroner. Desuden kan du kontakte formand

Vi glæder os til at se dig.

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson

Johann Svane Jensen

31 46 90 67

johannsvanejensen@gmail.com

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!