Vestegnen

Venstres Ungdom Vestegnen (VUV) er en lille forening vest for hovedstaden. Som foreningens navn antyder, dækker vi mere end én kommune, og foreningen har derfor hjemsted i Glostrup, Taastrup, Albertslund og Vallensbæk. Vi udbyder en bred vifte af forskellige arrangementer. Det kan være alt fra sociale arrangementer, hvor vi spiller spil og hygger os, til politiske arrangementer med interne og eksterne oplægsholdere, planlægning af valgkampe, tværpolitiske arrangementer, hvor vi i samarbejde med de øvrige partier på Vestegnen debatterer aktuelle emner. Foruden vores egne arrangementer deltager foreningens medlemmer også i større arrangementer organiseret af VU Hovedstaden og VU’s landsorganisation. VUV er derfor en forening, der favner de enkelte medlemmers aktivitetsniveau og interesser bredt.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi foretager os, kan du følge os på Facebook og Twitter.

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson

Johann Svane Jensen

31 46 90 67

johannsvanejensen@gmail.com

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!