Horsens & Omegn

Venstres Ungdom for Horsens & Omegn er en herlig liberal ungdomsorganisation! Vi er unge mennesker, der alle deler nogle liberale grundtanker. Her slår vi altså et slag for den personlige frihed og et fedt sammenhold.

Vi mener ikke individet skal undertrykkes af en alt-overskyggende stat med forbud og høje skatte. Mange ser selvfølgeligt forskelligt på liberalisme, og derfor kommer der ofte også en god debat – men frihed til forskellighed, det er vores motto!

Aktiviteter i VU spænder vidt! Hyggelig aftener med brætspil, diskussion, liberale gadeaktioner, oplæg fra spændende personligheder, virksomhedsbesøg, gejstture og endda lidt festivitas! Fra VU’s landsorganisation kommer der ydermere et væld af spændende kurser og konferencer – for ikke at glemme årets højdepunkt, landsstævnet.

Har du lyst at være med? Banker dit hjerte for den liberale sag, eller er du blot interesseret – så skal du være mere end velkommen til at se forbi til et af vores arrangementer – uanset medlemskab eller ej. Du kan også bare ringe og høre nærmere hos formanden.

Formand

Marcus Frigaard Ritter

93 88 08 39

marcusritter27112001@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!