Nordkysten

Venstres Ungdom i Nordkysten dækker både Helsingør, Hørsholm og Fredensborg. VU Nordkysten er det liberale tilbud til engagerede unge fra lokalområdet.

Foreningen er aktiv med jævnlige oplæg og oplysende arrangementer, som både har fokus på politiske og samfundsmæssige udfordringer.

Udover dette er foreningen en god indgangsvinkel til et nationalt netværk, og på sigt måske deltagelse i europæiske og internationale politiske foreninger, såsom LYMEC eller den internationale paraplyorganisation IFLRY.

Et medlemskab i Venstres Ungdom Hørsholm/Fredensborg er også et medlemskab i paraplyorganisationen VU Nordsjælland. Med dette er man sikret en række fede arrangementer afholdt i fællesskab med Venstres Ungdoms andre lokalforeninger i området.

Arrangementerne tæller alt lige fra den årlige hyttetur, til den obligatoriske julefrokost.

Skulle du have spørgsmål inden du melder dig ind, er du velkommen til at kontakte formanden!

Så bliv en del af området største og stærkeste politiske forening!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mvh formandskabet

Formand

Victor Lindberg

29 12 88 77

victorkblindberg@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!