Favrskov

  I Venstres ungdom i Favrskov kæmper vi for at Favrskov  bliver mere liberalt og frit. Vi har tidligere haft en aktiv lokalforening med masser af event, oplæg og fester. Det ønsker vi igen at have, med DIG som medlem. Så hvis du synes VU måske er noget for dig, og du gerne vil have Danmarks bedste netværk, de fedeste fester og kompteancer du kan bruge senere i livet. så er VU måske noget for dig. 

  Desværre er VU Favrskov ikke aktiv længere, men i nabokommuner har vi foreninger med masser af aktivitet i. Aktive foreninger som ligger omkring Favrskov på nuværende tidspunkt er VU Århus, VU Viborg og VU SIlkeborg 

  For VU Aarhus’ facebook – klik her
  For VU Viborgs facebook – klik her
  For VU Silkeborgs facebook – klik her 

  Kontaktoplysninger:

  Kontaktperson

  Carl W. Grauballe

  42 56 42 44

  carl@vu.dk

  Scroll to Top

  Tilmeld PBS

  Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

  Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
  Sådan gør du:
  1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
  2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
  3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
  Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!