Århus

Velkommen til Venstres Ungdom i Århus!
Venstres Ungdom i Århus er en af de mest aktive lokalforeninger i Venstres Ungdom. Vi er samtidig en af de største med medlemmer på tværs af aldersgrupper.

Foreningens omdrejningspunkt er vores mandagsmøder, der finder sted hver mandag kl. 19:00. Til vores mandagsmøder har vi besøg af politikere, eksperter og andre spændende oplægsholdere. Hvis du har ønsker til oplægsholdere er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid åben for nye ideer og vil gøre vores bedste for, at få den ønskede oplægsholder, til at holde et oplæg. Inden vores mandagsmøde er der fællesspisning i lokalerne kl.18, hvor vi mødes om et SU-venlig måltid aftensmad. Man tilmelder sig aftensmad via Facebook-begivenheden for mandagsmødet.

Foruden mandagsmøder har vi mange andre sociale arrangementer som fredagscafe, filmaften, fodboldturnering og ture ud af huset. Ikke mindst holder vi jævnligt fester som vores påskefrokost, sommerfest og julefrokost. Du kan selv få indflydelse på hvilke aktiviteter der vil være fede at afholde i foreningen ved at blive en del af vores aktivitetsudvalg – det er kun fantasien som sætter grænser!

Hvis du derimod ønsker at blive en del af et forrum, hvor politikudvikling er i fokus, er vores Politik- og Kampagneudvalg det helt rette sted for dig. Her får du mulighed for at sætte et præg på hvad VU Århus skal mene, skrive fede debatindlæg og få helt styr på din argumentation. Den politik som udvikles i POK-udvalget og vedrører lokale tiltag i Aarhus tages med til Venstres byrådsgruppe, hvor vores tidligere VU Århus-formand Mathilde Bressum kæmper vores sag.

Kort sagt er VU Århus din mulighed for at møde andre liberale unge, der elsker politik, fællesskab og en god fest.

Hvis du har lyst til at høre mere, er du er altid velkommen til at kigge ned i vores lokaler i Rosenkrantzgade 31 1. tv, 8000 Aarhus C. Du kan også se meget mere om foreningen og vores aktiviteter på vuårhus.dk samt finde os på Facebook eller Instagram.

Du er også velkommen til at kontakte vores formand. Se kontaktoplysninger nedenunder.

Vi glæder os til at se dig i VU Århus!

Formand

Laurits Nyholm Andersen

31 19 82 89

Lauritsna@hotmail.com

Næstformand

Amalie Andrea Lundberg

41 31 97 00

amal7299@hotmail.com

Medlemsansvarlig

Ninna Frost-Hansen

26 27 77 01

Ninnafrosthansen@icloud.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!