Århus

Venstres Ungdom i Århus er en af de mest aktive lokalforeninger i Venstres Ungdom.
Vi er samtidig en af de største med medlemmer i mange aldersgrupper. Foreningens omdrejningspunkt er vores mandagsmøder, der finder sted hver mandag kl. 19:00.

Til vores møder har vi besøg af politikere, eksperter og andre spændende oplægsholdere. Vi har også mange sociale arrangementer som bordfodbold og ture ud af huset. Ikke mindst holder vi jævnligt fester som vores påskefrokost, sommerfest og julefrokost.

Kort sagt er VU Århus din mulighed for at møde andre liberale unge, der samtidig elsker en god fest. Du er altid velkommen til at kigge ned i vores lokaler i Rosenkrantzgade 31 1. tv, 8000 Aarhus C. Du kan også se meget mere om foreningen og vores aktiviteter på vuårhus.dk samt finde os på facebook.

Du er også velkommen til at kontakte formand Mathilde Bressum på bressum@vu.dk eller tlf. 26 64 66 02. Vi glæder os til at se dig!

Kontaktoplysninger:

Formand

Kathrine Øster

51 75 68 32

kathrineoester@hotmail.dk

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!