Billund/Grindsted

Venstres Ungdom Billund/Grindsted er en dynamisk forening, som altid er i udvikling, hvor politik og socialt sammenhold bliver kombineret, så stemningen altid er i top.
Vi afholder arrangementer minimum tre gange om måneden, hvor vi forsøger at komme så bredt som muligt, så vi kan sørge for, at DU får noget ud af disse arrangementer. Derfor får vi også nogle gange en kendt oplægsholder ud, så vi kan tilbyde dig, som medlem eller interesseret, det bedste. Derfor forsøger vi ALTID at give dig som medlem de bedste muligheder for at udvikle kompetencer – eksempelvis i retorik, som du kan bruge til eksaminer og debatter.
Kom forbi og prøv det! Vi bor på Cargo Centervej 58, 7190 Billund – det er ganske uforpligtende. Vi garanterer kompetenceudvikling og godt humør.

VI SES!

Liberale hilsner
Venstres Ungdom Billund/Grindsted

Kontaktoplysninger:

Formand

Alexandra Rosenberg

52 99 26 50

Alexandrarosenberg@hotmail.dk

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!