Billund/Grindsted

Venstres Ungdom Billund/Grindsted er en dynamisk forening, som altid er i udvikling, hvor politik og socialt sammenhold bliver kombineret, så stemningen altid er i top. Vi holder ofte oplæg og andre sociale arrangementer, hvor vi sørger for at temaet altid er aktuelt og så bredt som muligt, så vi kan sørge for, at DU, såvel som alle andre, får noget ud af disse arrangementer. Derudover er sammenholdet i Billund-Grindsted i TOP, hvilket gør at du vil blive mødt med åbne arme og god stemning fra starten af. Vi sørger også altid for at du kan gå fra et arrangement med ny viden, eller med nyfundne egenskaber – eksempelvis i retorik, hvilket du kan bruge til eksamener eller debatter. 

Hvis det lyder som noget for dig, så kom forbi og prøv det! Vi bor på Jørgen Glavinds Vej 2L – det er ganske uforpligtende.

Vi garanterer kompetenceudvikling og godt humør!

VI SES!

Liberale hilsner

Venstres Ungdom Billund/Grindsted

Formand

Alexandra Rosenberg

52 99 26 50

Alexandrarosenberg@hotmail.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!