Aalborg

Er du liberal og bor i Aalborg eller omegn? Så er VU Aalborg stedet for dig!

Venstres Ungdoms lokalforening i Aalborg er en af Danmarks største lokalforeninger – og så er vi naturligvis også Danmarks bedste VU forening!

Vi har vores eget lokale i Det Ungdomspolitiske Hus på Kastetvej 24 i Aalborg, 2. tv., og dette lokale er udgør rammerne for størstedelen af vores mange arrangementer.

VU Aalborg har mange arrangementer at tilbyde vores medlemmer – alt lige fra stille spilaftener til politiske debatter og store fester, og vi har plads til alle!

Vi mødes hver mandag i vores lokale, hvor vi afholder mandagsmøder med en masse spændende og aktuelle oplægsholdere, både fra forskere, interesseorganisationer og politikere. Der er noget for enhver smag, og vi nyder at blive udfordret på vores holdninger og meninger, men vi nyder også at slå hinanden i et spil HINT. Derudover tager vi også på virksomhedsbesøg eller tager en omgang lasergame, så vi værner om både det faglige og det sociale fællesskab vi har.

VU Aalborg handler nemlig ikke kun om politik. VU Aalborg er også garant for en lang række fantastiske fester, fredagsbarer, hvor vi også får besøg fra de andre VU-foreninger.

Du kan finde meget mere om vores begivenheder på vores Facebook-side eller på vores Instagram.

Du er til enhver tid velkommen til at kigge forbi vores lokaler til et af vores arrangementer – vi vil glæde os til at se dig!

Og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at høre nærmere.

Formand

Sofie Ellegaard Larsen

20 85 07 32

ellegaard145@gmail.com

Næstformand

Line Bernt Nielsen

81 61 56 12

Line.b.nielsen02@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!