Assens

VU Assens er en forening, der dækker over hele Vestfyn. Vi har vores daglige gang i ungdomskulturhuset på Søndergade 57, 5620 Glamsbjerg i Assens kommune.

Vi holder oplæg omkring 2 gange om måneden og man følge med på facebook, hvornår de sker. Det kan være et oplæg med en af VU’s mange ordførere, medlemmer, forskellige politikere eller andre interessante personer, der ønsker at lægge et smut forbi Vestfyn. 

Udover vores egne arrangementer er vi også gode til at besøge andre lokalforeninger, samt tage til nationale arrangementer og deltage i det nationale politiske arbejde. 

Mød VU Assens til et af vores arrangementer, vi glæder os i hvert fald til at byde dig velkommen med åbne arme! Skulle der være nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte formanden. 

Kontaktoplysninger:

Formand

Kristine Vind

31 36 90 66

vind@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!