Assens

VU Assens er en forening i fremgang. Vi har vores daglige gang i ungdomskulturhuset på Søndergade 57, 5620 Glamsbjerg i Assens kommune.

Vi stræber efter at holde arrangementer for alle, hver anden tirsdag/torsdag klokken 19:00. Det kan være et oplæg med en af VU’s mange ordførere, medlemmer, forskellige politikere eller andre interessante personer, der ønsker at lægge et smut forbi Vestfyn.

Find os på Facebook (http://www.facebook.com/VUAssens), hvor vi vil opdatere jævnligt om vores arrangementer og foreningen eller meld dig ind i vores facebook gruppe (https://www.facebook.com/groups/547413548625732/)

Mød VU Assens til et af vores arrangementer, vi glæder os i hvert fald til at byde velkommen med åbne arme!

Har du spørgsmål? Så kontakt enten formanden eller næstformanden.

Kontaktoplysninger:

Formand

Jonas Pullich

21 35 22 12

jonaspk1@hotmail.dk

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!