Fredericia

VU Fredericia er fæstningsbyens største ungdomspolitiske organisation.

Vi byder på masser af hyggelige arrangementer, spændende oplæg og fede fester!

Vi holder til på adressen Kaltoftevej 9 (bygningen til højre – første sal), så kom forbi til et af vores arrangementer, hvor baren også altid er åben med SU-venlige priser.

Oplæggenes emner spænder bredt, så der er noget for enhver smag. Udover det har vi et samarbejde med andre organisationer – både i VU, hvor vi blandt andet er en del af VU Trekanten, men også andre lokale ungdomspartier.

Er du politisk interesseret? Vil du have indflydelse? Vil du lære mere om samfundet, demokratiet og styrke dine retoriske evner? Vil du lære mange dejlige mennesker at kende, mens I drikker en kold bajer?

Så er VU Fredericia noget for dig!

Følg med i hvad vi laver på vores facebook-side facebook.com/vufredericia og om hvornår vores lokaler næste gang slår dørene op.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os!

Formand

Mads Amstrup

41 15 34 88

mads.amstrup@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!