Skive

VU Skive er en rigtig aktiv forening, som holder til i Skive Kommune. Vi mødes jævnligt og holder arrangementer af forskellig karakter. Det kan være debataftener, besøg af VU’s ordførere, besøg af vores lokale folketingsmedlem og meget andet. Derudover er vores bestyrelsesmøder åbne for alle medlemmer, der er interesserede i at deltage.

Vi er en stabil gruppe af aktive medlemmer, som næsten altid møder op og vi har det rigtig hyggeligt. Derudover har vi en del medlemmer, som kigger forbi engang i mellem eller kun er støttemedlemmer.
Vi har desværre ingen lokaler, men vi mødes oftest i fælleshuset ved kollegiet på Gefionsvej (ved nr. 65).

Du kan selvfølgelig finde os på Facebook, tryk på linket til højre. Her er der ligeledes mulighed for at finde vores kommende arrangementer.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktoplysninger:

Formand

Victor Svenstrup

23 86 08 07

victormejdalsvenstrup@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!