København

Velkommen til VU København!

VU København er en af Danmarks største og mest aktive VU-foreninger, hvor der altid sker noget! Vi holder til på Nørreport i hjertet af København. VU København er foreningen for dig, der er interesseret i det samfund, du lever i, kan lide liberal og borgerlig politik og gerne vil lære en masse nye mennesker at kende. 

Vi holder åbne arrangementer hver tirsdag kl 19, som kan være alt lige fra debatmøder med bl.a. politikere, meningsdannere og eksperter til udflugter til virksomheder og ambassader og sociale arrangementer som brætspilsaften og quizzer. Vi spiser sammen inden arrangementet starter kl. 18, og det altid billigt og hyggeligt.

Vi holder også fede fester med en masse glade mennesker og billig bar. 

Der er aldrig kedeligt i VU København! Du kan finde et overblik over vores arrangementer ved at gå ind på vores Facebook-side VU København hvor vi sender events ud for vores arrangementer. På siden kan du følge med i alt hvad vi laver af sjove og spændende ting i foreningen, se hvem der sidder i vores bestyrelse og meget mere! Du kan også følge med på vores Instagram (vukoebenhavn).

Hvis du er interesseret i VU København så mød endelig bare op til vores åbne arrangementer. Du er også mere end velkommen til at kontakte formanden, hvis du har nogle spørgsmål!

Vi glæder os til at høre fra dig og møde dig til et af vores tirsdagsmøder! 

Formand

Josefine Sønderkjær-Andersen

93 92 02 17

josefine.sonderkjar@gmail.com

Næstformand

Nicklas Pedersen

42 30 38 32

nicklas@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!