Holstebro

Venstres Ungdom i Holstebro kommune er en forening for dig, der ønsker at blive klogere på politik og opbygge et stærkt liberalt netværk.

I VU Holstebro har du mulighed for at møde andre unge liberale, der interesserer sig for politik. Vi holder løbende arrangementer, hvor vi også deltager ved flere spændende arrangementer på landsplan. På landsplan har VU mange interessante oplægsholdere i form af eksperter, politikere, interesseorganisationer og mange andre – så der er god mulighed for at blive klogere på politik og samfundet samtidig med, at du møder andre unge med samme interesser som dig. Det er helt op til dig selv, hvor lang tid du vil bruge i VU – nogle er passive støttemedlemmer, mens andre bruger mange timer om ugen på aktiviteter i VU.

Venstres Ungdom er dog meget mere end politik, seriøse spørgsmål og unge fyre i jakkesæt og slips. Vi holder også mange sociale arrangementer og fester. Eksempler på sociale arrangementer kan være: påskefrokoster, sommerfester og julefrokoster, hvor der bliver festet til den lyse morgen.

Vores landsorganisation afholder flere fede kurser, hvor det sociale netværk og festerne er i højsædet. Mange VU’ere møder flere af deres bedste venner i VU og nogle finder endda også kærligheden i organisationen. Så hvis du kan lide andre unge, der elsker fest og farver, er VU også stedet for dig!

Vi kan med andre ord tilbyde dig både mere viden om politik og samfundet, karriereorienterede kompetencer og ikke mindst fest og glade dage.

Vi glæder os til at se DIG i foreningen!

Kontaktoplysninger:

Formand

Casper Harbo Hagelskær

61 31 07 03

casper@hagelskaer.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!