Lolland

Venstres Ungdom på Lolland er foreningen for dig der bor på Lolland. Foreningen har i løbet af de sidste par år oplevet en stor fremgang i medlemstal og aktiviteter. Kampen stopper dog ikke her! Vi går meget op i at Lolland ikke kun skal defineres som Maribo, men også Rødby, Søllested og Nakskov.
Vores arrangementer indeholder både politik, såvel som socialt samvær, hvilket er fuldstændig essentielt for vores forening. Det er derfor vigtigt at DU også møder op til vores åbne arrangementer, uanset om du er medlem eller ej.

Du kan finde et overblik over vores arrangementer på vores
facebook side.

Du kan også blive medlem af vores facebook-gruppe, hvis du vil deltage i debatten, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Sommer-sumarum: Hvis du er interesseret i VU Lolland, skal du blot møde op til en af vores åbne arrangementer, eller blive medlem her på siden.
Du skal være hjertelig velkommen til kontakte formanden.

Kontaktoplysninger:

Regionsformand

Feline Birk Drachmann

52 92 90 21

felinebdrachmann@gmail.com

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!