Middelfart

VU Middelfart er en forening i fuld udvikling. Vi har arrangementer et par gange om måneden og dem kan man finde under begivenheder på vores Facebook side, VU Middelfart. 

Til disse oplæg mødes vi og drikker en sodavand eller øl og her hører vi en oplægsholder, det kan være alt fra VU´s ordfører, lokale politkkere eller andre interessante oplægsholdere. Man er altid velkommen til at deltage lige meget om man er medlem eller ej. Alle er velkommen. 

VU Middelfart er også aktive i de andre fynske lokalforeninger og i det nationale VU. Og vi mødes tit på tværs af foreninger og deltager i både sociale og politiske arrangementer sammen. VU Middelfart er også kendt for det gode samarbejde de har med Venstre Middelfart, hvis det er noget man interreseret i, er man også altid velkommen der som VU-medlem. 

Har man yderligere spørgsmål er man velkommen til at skrive til foreningens formand.

Formand

Sofie Mosgaard

30 95 50 96

mosgaard@vu.dk

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!