Holbæk

Venstres Ungdom for Holbæk og Omegn blev stiftet d. 30. april 1911. Derfor er VU Holbæk en af Danmarks ældste foreninger. VU Holbæk og VU er ligesom dengang en liberal politisk forening. Det vil sige, at vi tror på, du selv ved hvad der er bedst for dig, derfor tror vi på frihed til den enkelte, men selvfølgelig med et socialt ansvar. VU Holbæk er en forening med månedlige arrangementer, som både kan være af politisk og social art (vi elsker fester), det sociale vægtes højt hos os. Samtidig har vi reel politisk indflydelse. Venstre har borgmesterposten og vores tidligere formand Rasmus Brandstrup Larsen er byrådsmedlem i Holbæk Kommune. Så tror du på mennesket, tror du på frihed, tror du på retten til at vælge selv og kan du også lide at feste, så er VU Holbæk lige noget for dig. Vi glæder os til at se dig.

Du er velkommen til at kontakte formanden.

Kontaktoplysninger:

Formand

Freja Hove Andersen

42 52 06 02

Frejahoveandersen@live.dk

Scroll til toppen

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!