Brønderslev

VU Brønderslev er en forening for unge med en liberal holdning. Dette betyder, at vi følger liberale værdier, som personlig frihed, mindre stat og retten til at leve det liv du vil. Derudover kæmper vi for et liberalt og borgerligt samfund, hvor individet kommer før fællesskabet, og hvor der er plads til at være den du er. 

I VU Brønderslev vi jævnligt diverse politiske og sociale arrangementer, såsom debatter, politiske oplæg og fester. Vi deltager også i valgkampe, hvor vi giver Venstre en hjælpende hånd. Udover det fællesskab du vil kunne få i VU Brønderslev, har vi også et tæt samarbejde på tværs af hele regionen. Du er derfor altid velkommen i de andre lokalforeninger til deres arrangementer.

Så hvis du er et ungt menneske, med liberale holdninger, som gerne vil mødes med politisk ligesindede, så tøv endelig ikke ikke med at kigge forbi til et af vores arrangementer! Du kan finde meget mere om os på vores Facebook-side eller på vores Instagram.

Kontakt os gerne, hvis du skulle have nogle spørgsmål. 

Vi vil glæde os til at se dig!

Formand

Søren Weinkouff Thomsen

50 52 44 63

vubroenderslev@gmail.com

Kontaktoplysninger:

Formand

Søren Weinkouff Thomsen

50 52 44 63

vubroenderslev@gmail.com

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!